VictoriaMilan: Karakteristieken, prijzen en beoordelingen

Victoria Milan is de site voor mensen die op zoek zijn naar een spannende buitenechtelijke relatie. Dat is de belangrijkste doelgroep van deze datingsite. Je komt hier snel in contact met gelijkgestemden op dat gebied. Het is makkelijk om contact te leggen via chats, berichten, knipogen en cadeautjes. Omdat buitenechtelijke relaties vaak gevoelig liggen heeft de site diverse features ingebouwd om het geheel zeer discreet te houden.

8.9/10

Op de datingsite Victoria Milan kom je via de zoekfunctie direct terecht bij de juiste matches. Je hebt naast de reguliere zaken zoals afstand en woonplaats ook andere zoektermen waarop je kunt filteren. De zoekfuncties zijn uitgebreid maar je kunt niet overal echt je eigen wensen aangeven omdat de opties al ingesteld zijn.Een leuke en handige feature op de site is de ‘panicbutton’. Deze button is altijd rechts onder in beeld zichtbaar. Stel je voor dat je op de website aan het browsen bent en er komt iemand de kamer in waarmee je de Victoria Milan website liever niet deelt. Dan klik je snel op de rode panicbutton en de website van Victoria Milan verdwijnt en er opent zich een andere, iets meer onschuldige website. De website heeft meer van dit soort opties ingebouwd om er voor te zorgen dat jij volledig anoniem en veilig gebruik kunt maken van de datingwebsite. Het automatisch uitloggen en de mogelijkheid om jouw geüploade foto van een masker of balkje te voorzien zijn nog een paar andere voorbeelden.Betalingen kunnen eenvoudig gedaan worden via verschillende betaalmethodes zoals creditcard en iDeal.Deze datingwebsite heeft zich gespecialiseerd in het vreemdgaan en het hebben van affaires. Iets wat voor veel mensen toch nog een taboe is, maakt Victoria Milan toegankelijk en bespreekbaar. Je hoeft je niet te schamen voor je wensen omdat Victoria Milan je de mogelijkheid biedt om in een veilige omgeving anoniem op zoek te gaan naar die extra spanning die jij nodig hebt.

PRO
  • Mogelijkheid om je foto te anonimiseren
  • Gratis voor vrouwen
  • Chatmogelijkheden
  • Panicbutton om snel een andere site te activeren
  • Apps beschikbaar voor mobiel en tablet
CONTRO
  • Vooringestelde zoekopties
  • Toch niet helemaal gratis voor vrouwen

Inschrijven

Wanneer je voor de eerste keer de site van Victoria Milan bezoekt dan scrol je naar beneden om bij de inschrijfoptie te komen. Het kan ook zijn dat er een pop-up zichtbaar wordt om je in te schrijven.Bij het inschrijven op de site wordt direct gecheckt of je geen robot bent die een profiel aanmaakt door een CAPTCHA plaatjes test. Dit geeft de gebruiker onmiddellijk het gevoel dat de profielen bij het inschrijven al gecheckt worden op echtheid.Je kiest je gebruikersnaam, je vult je emailadres in, geboortedatum en na een paar klikjes kun je kiezen waar jij naar op zoek bent. Zoek je iets voor de lange termijn, een online affaire/erotische chat en nog meer opties.Victoria Milan biedt je bij het inschrijven ook direct een gratis VIP lidmaatschap aan waarmee je kortingen kunt krijgen.

Veiligheid

Veiligheid en anonimiteit zijn bij Victoria Milan erg belangrijk. Het is een van de speerpunten van de site. Dit merk je aan alles en ze hebben kleine extra’s toegevoegd die je bij andere websites niet zult vinden.Natuurlijk is het belangrijk voor een datingsite dat de gegevens van hun gebruikers niet op straat komen te liggen. Victoria Milan zorgt voor een optimale beveiligde verbinding via een SSL certificaat. Hiermee weet je als gebruiker dat je met een gerust hart je meest spannende fantasieën met een ander lid kunt delen zonder dat iemand met je mee leest. Daarnaast heeft Victoria Milan ook veiligheidsexpert Norton als partner om de site en jou te beschermen.Een ander prettig hulpmiddel op de site is dat je er voor kunt kiezen om wel of niet gevonden te worden. Dit kun je instellen in je profiel. Dit is bijvoorbeeld handig als je wel lekker wilt chatten met iemand maar even geen andere connecties aan wilt gaan.

Prijzen

Voor vrouwen is lid worden bij Victoria Milan gratis. Mannen kunnen zich gratis aanmelden en kunnen met hun gratis lidmaatschap profielen bekijken, knipogen versturen en profielfoto’s bekijken. Het gratis lidmaatschap is uit te breiden naar een premium lidmaatschap zodat er meer opties beschikbaar zijn om contacten te maken en te onderhouden. De kosten hiervan lopen uiteen van €19,00 per maand tot €39,00 per maand.

Gebruikers gemak

Het is doorgaans makkelijk om op de site te navigeren. Soms zijn opties wat lastiger te vinden maar na een poosje de site gebruikt te hebben wijst het zich vanzelf. Links staan een aantal tabbladen die je waarschijnlijk vaak zult gebruiken. Bovenin vind je de basic zoekbalk die je uit kunt klappen om uitgebreidere zoekopdracht te geven. Het is jammer dat je bij bepaalde zoektermen niet zelf iets in kunt vullen. Dit is bijvoorbeeld het geval bij het kopje ‘interesses’ en ‘opwindend’. Je kunt hier alleen maar kiezen uit vooraf ingestelde opties.

Hulp en ondersteuning

De datingsite bevat een uitgebreid helpmenu. Hier zijn de meest gestelde vragen ingedeeld in categorieën. Zo vind je eenvoudig het antwoord op jouw vraag. Staat jouw vraag met antwoord niet op deze pagina dan kun je ‘een aanvraag’ indienen via een knop op de helppagina. Een medewerker van Victoria Milan zal vervolgens persoonlijk op jouw vraag reageren en je verder helpen.

A vous de jouer

Ne passez pas à côté des rencontres en ligne.
Lancez vous et partez à la rencontre de milliers d'hommes ou
de femmes qui ont envie de vivre de nouvelles
histoires ...

OK GO !

Le site internet est un partenaire économique des marques et services présentés. Ceci a une incidence sur le classement des offres et l’affichage de celles-ci sur le site.
En savoir plus